• nan
  • طراحی و ساخت دستگاه شبیه ساز هضم مواد خوراکی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

  • ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از طراحی و ساخت دستگاه شبیه ساز هضم مواد خوراکی توسط شرکت دانش بنیان گل پونه صفاهان، مستقر در این شهرک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر محمود شیخ زین الدین با بیان اینکه دستگاه شبیه ساز هضم مواد خوراکی با استفاده از امکانات داخلی طراحی و ساخته شده است، گفت: این دستگاه با شماره 51199 در اداره کل ثبت شرکت­ها و مالکیت­های صنعتی ایران به ثبت رسیده است.

وی افزود: دستگاه شبیه ساز هضم برای تعیین قابلیت هضم مواد خوراکی در معده و روده باریک انسان و حیوانات پستاندار تک معده­ای و همچنین برای تعیین قابلیت هضم در بخش شکمبه و بخش­های پس از شکمبه­­ای لوله گوارش نشخوارکنندگان کاربرد دارد.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه نمونه­ها ابتدا در کیسه­های مخصوص با قطر سوراخ­های 30 میکرومتر بسته بندی شده و در هر جار(محفظه دو لیتری شیشه­ای)، تعداد 25 کیسه قرار داده می­شود، ادامه داد: حدود یک لیتر محلول هضم کننده حاوی آنزیم­های معده­ای یا پانکراس (لوزالمعده) نیز داخل هر جار ریخته شده و در دمای 38 درجه سانتی گراد، انکوباسیون نمونه­ها صورت می­گیرد.

شیخ زین الدین در خصوص ویژگی­های این دستگاه یادآور شد: کارآمدی و دقت بسیار زیاد دستگاه برای تعیین قابلیت هضم مواد خوراکی در دستگاه گوارش، امکان اندازه گیری قابلیت هضم تعداد 100 نمونه در هر نوبت، کاهش هزینه آزمایش­های هضمی در مقایسه با روش­های درون تنی (in vivo)، افزایش دقت آزمایش و تکرار پذیری نتایج به دلیل حذف اثرات فردی و ذاتی و قیمت بسیار مناسب دستگاه (10 برابر کمتر از نمونه مشابه خارجی) از جمله مهمترین ویژگی­های این دستگاه است.

تعداد بازدید : ۴۱۲      تاریخ: 1392/04/17

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت